Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 891 kJ / 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,88 g |
Tuky | 102,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOMR
Moje poznámka
Zlatý lín na bylinkách s citrónovou trávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nOMR
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 1 hodinou
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 27 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 40 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 1 hodinou
Francouzské brambory
Lucek před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 1 hodinou
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 3 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 3 hodinami
Tématické fráze:
lín recepty,
lín obecný recepty,
lín recept,
recept lín,
recepty lín,
recepty ryby lin,
lín zlatý,
recept na lína,
lín obecný recept,
recept ryba lin,
očištění lína,
ryba lin recept,
lín recepty trouba,
recepty na lina,
ryba lín,
zlatý lín,
lín,
jak očistit lína obecneho,
lín obecný,
lín na bylinkách
Suroviny:
lín,
tymián čerstvý,
rozmarýn čerstvý,
šťáva limetková,
máslo,
mouka hladká,
koření indické,
sůl,
tráva citronová
Komentáře (27)
+
krásný receptík, jen mít tu rybku
p.s.vaření je pro mě odreagování od pracovního stresu
joo a tu línou rybu jsem jedla prvně..dobrá