Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,92 g |
Tuky | 36,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 576 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze směsi uděláme karbanátky, polovinu karbanátků osmažíme na oleji a podáváme s bramborem, salátem nebo s bramborovou kaší.
Krok 2: Druhou polovinu karbanátků opečeme po obou stranách krátce na jiné pánvi tak, aby se nepřepálil olej a vyndáme je.
Krok 3: Do oleje dáme cibuli a osmažíme ji dorůžova, vložíme zpět karbanátky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou uvnitř hotové. Uděláme si jíšku a zahustíme omáčku, ve které jsou karbanátky. Omáčku ochutíme česnekem a kořením dle chuti.
Podáváme s rýží.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
Moje poznámka
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 10 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 49 minutami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 1 hodinou
Belgické vafle
ne.honzula12 před 4 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 4 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 5 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 6 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 7 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 9 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové karbanátky,
karbanátky,
vepřové karbenátky,
karbanátky trochu jinak,
vepřový karbanátek,
karbanatky z veproveho masa,
karbanátky jinak,
karbanátky vepřové,
cibulové karbanátky,
hlívové karbanátky,
jake maso na karbanatky,
karbanátky recept,
z jakého masa karbanátky,
vepřové maso recepty,
karbanátky bez oleje,
veprove karbenatky recepty,
karbenatky trochu jinak,
jídla recepty,
karbanátky s vodou,
jake koreni do karbanatku
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
olej,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (24)
Omlouvám se za pozdní odpověď, ale už jsem šla spát. Jo, a maso nechám míchat podle množství - 2kg asi 10-12 min.
To by i Francouz neodešel od stolu, pokud by tam zbýval ještě kousek tvýho karbanátku! Jinak už nedělám !!!!!
obalovani nerozpadalo.