Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Kubánské řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 1. 2011 12:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 126 kJ / 2 181 kcal
Bílkoviny76,24 g
Tuky52,70 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 602 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy343,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sodovka Sodovka

10. 1. 2011 20:28

Nadi, konkrétně tyhle řezy jsem nedělala, ale řezy podobné. Třeba Pařížské kostky do kterých se dává taky Pařížská šlehačka. S vařením Pařížské šlehačky mám určité zkušenosti. Již na jednom z kuchařských webů (na které jsem kdysi chodila a taky většina z vás) byly dlouhé diskuze ohledně vaření Pařížské šlehačky atd. A pak typ těchto těst je dost suchý a ten rum se přímo žádá.:-D A stejně i pikantní džem. Kakaové těsto a Pařížská šlehačka je dost těžká, tak pikantní džemem chuť trochu oživý. ;-) A pak kromě banánů se do těchto typů moučníků hodí i jahody.(to je všechno prax a dlouholeté zkušenosti). Bohužel již nejsem žádná mladice. :-( :-D

majka

10. 1. 2011 20:08

Nevím, ale ztužovač používám vždycky a ta šlehačka krásně ztuhne a je bez cucků. Myslím, že je to na uvážení každého, ale já s ním mám dobré zkušenosti, ale i tak, díky za cenné rady. Pikantní marmeládu jsem chtěla taky použít, ale nevěděla jsem, jak by to chutnalo, ale v originálním receptu není.:-)

rebeka rebeka

10. 1. 2011 18:19

Danko:-K:-Ktaky díky..chtěla bych ho vyzkoušet..tys ho asi pekla,že;-)je dobrý:-p:-?:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2011 18:13

Sodovka, díky, to určitě využiji;-) Petro, moc hezký zákusek, jen co s těma kilama pak..:-D:yes:

Sodovka Sodovka

10. 1. 2011 18:07

Několik zkušeností. ;-) Možná se někomu budou hodit.:-))
☺ Nepoužívat ztužovač. Šlehačku, ihned šleháme na nejvyšším stupni – tak dosáhneme krásného, hustého krému!
☺ A krém se šlehá za studena (těsně před namazáním na těsto). Uvařená šlehačka musí být uvařena 24 hod. předem a potom být až do ušlehání krému v lednici.
☺ Pokud máte k dispozici pouze šlehačku o nižší tučnosti než 33%, přihoďte do horké svařené šlehačky s kaštany plátek másla, tak asi 10-20 g (20 g při tučnosti šlehačky 25%), nechte rozpustit a vychladit.
Podobná těsta je vhodná před nanesením krému pokropit rumem a potřít slabou vrstvou pikantního džemu. Kakaová těsta a banány vyžaduji zvýraznit chuť pikantním džemem. ;-)
Jinak tyhle moučníky miluji a posílám +8. :yes:

Pajaska Pajaska

10. 1. 2011 01:05

Jak je něco s banány a je to kakaové.....:-p:-p:yes:

michsamant michsamant

9. 1. 2011 16:47

:-p:yes:

majka

9. 1. 2011 13:01

Dávala jsem to na měnší plechy. myslím, e kdyby se to peklo na větším, špatnš by se podélně krájelo. evím kolik ten plech může mít, podle mě tak 30x25 cm, asi :-)

rebeka rebeka

9. 1. 2011 12:45

už je uloženo,ve čtvrtek bude upečeno;-)pak dám vědět..jestli se dílo zdaří;-):-D:-D:yes:

spagetka spagetka

9. 1. 2011 12:33

:-p:-p:yes:

Ivana79 Ivana79

9. 1. 2011 12:27

To bude určite moc dobré:-p:-ptiež vyskúšam.A máš pekný tanierik;-)

Klara Klara

9. 1. 2011 12:26

Dobre to vypadá, najbližšie vyskúšam. Petra, na ako velký plech si dával. Ďakujem:yes::-K:-K

indulina28 indulina28

9. 1. 2011 12:22

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech nejnovější recepty kubansky rez kubánský dort na plech kubánské recepty řezy na plech kubánské kostky recepty na vyzkoušené dobré řezy moučníky a řezy recepty dobre rezy na plech rezy pařížské řezy s banánem kubánský zákusek kubánský řez recept řezy ze šlehačky kubánský moučník pařížské řezy recept kuba rez moučník z ledových kaštanů kubánský dezert řezy z ledových kaštanů

Suroviny: vejce, cukr, mouka hladká, kakao, smetana, tyčinka ledové kaštany, ztužovač šlehačky, banán, kakao granko

TopRecepty.cz

Kubánské řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vj70