Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 058 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,08 g |
Tuky | 57,61 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,68 g |
Sacharidy | 382,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Moje poznámka
Rohlíky z majonézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqVg
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 4 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený špenát
chocho před 1 hodinou
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 1 hodinou
Domácí rizoto
MarketaAn před 2 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 3 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 5 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 6 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 7 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 7 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 8 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky z Majolky®,
jak umotat rohlik,
jak vytvarovat rohlík,
pečivo z majonézy,
jak umotat rohlíky,
rohlíčky z majonézy,
domácí rohlíky z majonézy,
rohlíky s majonézou,
jak vytvarovat rohliky,
recept na rohlíky s majonézou,
pečení z majonézy,
domácí rohlíky s majonézou,
rohlíky recept,
pečeme z majonézy,
motání rohlíků,
recept na rohlíky,
recepty z majonezy,
domácí rohlíky z Majolky®,
rohlíky kyprici,
majonezy
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
majonéza,
sůl,
vejce
Komentáře (72)
Mohu je doporučit. S těstem se velmi dobře pracuje, není třeba moučit vál, použité nádobí je znečistěné jen minimálně (ani se nemusí před dalším použitím umývat) a rohlíky jsou chuťově opravdu velice dobré.
Kynout jsem nechal přes noc v lednici
joo a dala jsem krom tří lžic Majolky®, 3 lžíce kysaný smetany a rohlenky jsou jako mech..mmmňáám
srettko - krásná fotka
p.s.přidávám foto