Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 065 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 4,25 g |
Vláknina | 6,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaše šup tam šup ven
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PzWn
Moje poznámka
Kaše šup tam šup ven
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PzWn
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 4 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
lucyb před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 1 hodinou
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 1 hodinou
Zavařené meruňky
Jana2017 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 4 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 4 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 4 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 5 hodinami
Tématické fráze:
otruby a vyčištění střeva,
špaldová kaše recept,
pšeničné vločky recepty,
kaše z otrub,
pšeničné otruby recepty,
kaše z ovesných otrub,
pšeničná kaše,
otruby recepty,
pšeničné vločky recept,
kaše z pšeničných vloček,
kase z psenicnych otrub,
psenicne otruby recept,
pšeničné otruby,
otruby kaše,
dietní kaše,
co jsou ovesné otruby,
ovesné otruby,
pšenične otruby kaše,
ovesné otruby recepty,
špaldová kaše recepty
Suroviny:
vločky ovesné,
otruby pšeničné,
mléko,
sůl
Komentáře (18)
P.S. ani někdy nevlním společně, ale jen nasypu do horkého mléka a nechám odležet, obvykle doplním i rozinky nebo brusinky