Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,82 g |
Tuky | 23,27 g |
Vláknina | 15,76 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 104,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Moje poznámka
Játrové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPRP
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 23 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Pavluska75 před 6 minutami
Smažený květák
Pavluska75 před 7 minutami
Chleba bez hnětení
HejMira před 50 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
jatrove karbenatky,
jatrovy karbanatek,
karbanátky z paštiky,
recept na jatrove karbenatky,
karbanátky z mletého masa a játry,
játrové placičky,
karbanátky z játrové paštiky,
karbanátky z jater,
karbenatky z kuřecí jatry,
jatrové kabanátky,
karbenatky s jatrou,
karbanatek s jatry,
jatrove rizoto,
karbenatky z pastiky,
karbenatky z jatrove pastiky,
karbenátky jatrove,
jatrovi,
jatrove fasirky,
karbenátky s játry,
jatrovy karbenatky
Suroviny:
brambory,
játra vepřová,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
strouhanka,
olej
Komentáře (7)
Ani nevíš jak se to dělá jen si opsal někde recept
A co Eva Hubová, jestlipak aspoň ta si všimla, že základní surovina se v postupu liší s tou původní