Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 577 kJ / 5 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,46 g |
Tuky | 151,52 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1 001,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme, vlejeme na připravený plech s vysokým okrajem a dáme péct.
Krok 2: Po upečení necháme vychladnout a pak krájíme na pravidelné kousky.
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová Karkulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8v1
Moje poznámka
Jahodová Karkulka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8v1
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 38 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 46 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
jahodové dobroty,
buchta karkulka,
jahodová dobrota,
rozmixovane jahody,
dobroty z jahod,
dort červená karkulka,
rezy cervena karkulka,
moucnik cervena karkulka,
jahodove recepty,
babicovy dobroty medová srdíčka,
jahodová srdíčka,
koláč z rozmixovaných jahod,
karkulcin rez,
recept dort karkulka,
babicovy dobroty 30.3. 2013,
babicovy dobroty 30.10. dnes recepty,
jahodove srdicko,
babicovy dobroty jahodovy kolac,
recept buchta karkulka,
karkulka dort recept
Suroviny:
jahody,
mouka polohrubá,
cukr,
olej,
vejce,
prášek do pečiva
Komentáře (10)
Ako dlho sa to má piect a pri koľkých stupňoch?
Alebo - ako poznám, že je to už upečené?
Je potrebné nejak upravovať (vymazat, posypat mukou...) plech?