Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Z vietnamských restaurací známé a oblíbené jarní závitky si můžete udělat i doma. Potřebné suroviny koupíte ve vietnamských prodejnách potravin. Směs zeleniny a mletého masa zabalíte do rýžového papíru a osmažíte dozlatova.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Moje poznámka
Jarní závitky nem rán (orig. Vietnam)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amj3
Nejnovější recepty
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 2 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 5 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 9 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 10 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 11 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno 9. 8. 2025 13:02:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízová bublanina-jednoduchá
Alma11 před 41 minutami
Kakaovo-jablečné řezy se švestkami
Pechova.veronika84 před 47 minutami
Buchta z cukety
Ricmond před 58 minutami
Rajčatové čatní s jablky
Merylas před 1 hodinou
Ředkvičková smaženice - jako z hub
brtna před 1 hodinou
Grilovaná „Tištínská“ paprika
Fijajda před 3 hodinami
Kuřecí vývar s blanšírovaným květákem
eskalina před 3 hodinami
Bábovečka na hrnečky z cuketečky
PavlaSl. před 4 hodinami
Tématické fráze:
jarní závitek,
jarní vietnamské závitky recepty,
vietnamské závitky,
čínské závitky,
závitky nem,
nem rán,
jarní rolky,
závitky recept,
jarni rolky recept,
asijské závitky,
omacka na jarní závitky,
nem,
vietnamske jarni zavitky,
závitky,
závitky,
nem závitky,
nem recept,
závitky nem rán,
rýžové závitky,
jarni zavitky omacka
Suroviny:
maso mleté,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
cibule,
sůl,
omáčka sojová,
pepř mletý,
jidášovo ucho,
nudle rýžové,
papír rýžový,
olej,
pivo světlé
Komentáře (59)
Marcel:
Marcel:
Je fajn taky do závitků přidat mungo klíčky..
V restauraci ji k závitkům podávají - čerstvou - a je výborná, naopak jsem zkusila koupit už hotovou (Omáčka na jarní závitky) a ta teda nebyla nic moc...
Díky
Jsem Vietnamka, takže vím, jestli je to správně nebo ne. I když my to děláme spíš s krkovicí, a nedáváme tam glutasol, ale jen sůl. Jinak, VELKÁ pochvala!
Jsem Vietnamka takže vím co píšu
PS: tradicne vietnamske zabalia spodok do salatoveho listu ako rucku a macaju do "dipping sauce"