Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 368 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,31 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Moje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 4 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 4 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 5 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na česneku,
krůtí maso recepty,
top recepty krůtí maso,
krůtí maso,
kruti na česneku,
jak dlouho péct krůtí maso,
krůtí maso recept,
jak dlouho vařit krůtí maso,
pečené krůtí maso na česneku,
jak dlouho se peče krůtí maso,
recepty z krůtího masa,
krůtí maso na cibulce,
krůtí maso na cibuli,
maso na cibuli,
krůtí kostky na česneku,
krůtí maso do trouby,
jak pect kruti maso,
recepty krůtí maso,
co vařit z krůtího masa,
rychlé recepty z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
koření čaraka,
koření,
kmín celý,
tuk,
vývar
Komentáře (13)