Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 368 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,31 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Moje poznámka
Krůtí maso na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYq4
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 54 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 23 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
veronika_straka před 9 minutami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 38 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 5 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 12 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso na česneku,
krůtí maso recepty,
top recepty krůtí maso,
krůtí maso,
kruti na česneku,
jak dlouho péct krůtí maso,
krůtí maso recept,
jak dlouho vařit krůtí maso,
pečené krůtí maso na česneku,
jak dlouho se peče krůtí maso,
recepty z krůtího masa,
krůtí maso na cibulce,
krůtí maso na cibuli,
maso na cibuli,
krůtí kostky na česneku,
krůtí maso do trouby,
jak pect kruti maso,
recepty krůtí maso,
co vařit z krůtího masa,
rychlé recepty z krůtího masa
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
česnek,
koření čaraka,
koření,
kmín celý,
tuk,
vývar
Komentáře (13)