Suroviny
Porce: 4 - 5 jednoporcových formiček o objemu 200 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,36 g |
| Tuky | 40,70 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 68,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Želé bábovičky s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7p5
Moje poznámka
Želé bábovičky s hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7p5
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 2 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 4 hodinami
Kari korma
Přidáno před 12 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 17 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 8 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 11 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 11 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 11 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 13 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 15 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 15 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 16 hodinami
Tématické fráze:
pití želatiny na klouby,
galeretka,
ovocné želé s hrozny,
želé z vína,
zele na klouby,
želatina netuhne,
co s hroznovým vínem,
buchta s hroznovým vínem,
želé z vína recept,
želé z hroznového vína,
nepečený dezert s hroznovým vínem,
nepečený dort s hroznovým vínem,
formičky bábovičky,
formičky bábovičky,
co delat když netuhne želatina,
netuhne mi želatina,
nepečený tvarohový dort s hroznovým vínem,
když netuhne želatina,
zele netuhne,
recepty na buchtu s hroznovym vinem
Suroviny:
džus ovocný,
želatina prášková,
víno hroznové,
ořechy vlašské,
olej
Komentáře (17)
rebeka: G.... nedošla, ale nepoužívám ji na všechno, má svoje specifika a reklamní kampaň tady dělá někdo jiný
isindy: Dlouho jsem sháněla nějaké tvarově hezké formičky, až jsem je sehnala v prodejně nábytku. Nevím už docela přesně, ale myslím, že to bylo v Möbelixu
Sodovka: Tak tady moc neporadím, já používám právě tu obyčejnou, sypkou želatinu živočišného původu. Taky je mi na ni sympatické, že by měla pomáhat na klouby, jen kdo ví, kolik by ji bylo třeba sníst
Dortová želatina tuhne rychleji, proto by odpadla zdlouhavá práce s tuhnutím v lednici.
Dortové želé - čiré
http://www.bohemikum.cz/prisady-do-peciva/dortove-...
Dortové želé - červené
http://www.bohemikum.cz/prisady-do-peciva/dortove-...
moc hezké to je