Grilovaný Hermelín s rukolou a hroznovým vínem

Susa Kuchařka: Susa

Grilování 4 názory

Suroviny

Sedlčanský Hermelín figura
rukola
hroznové víno (lepší je červené)
vlašské ořechy
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce balzamikového octa
1 lžička medu
1 lžíce koření na grilovaný sýr
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky vlijeme jednu lžíci oleje, přidáme koření na grilovaný sýr a promícháme. V této směsi pečlivě ze všech stran obalíme Hermelín.

  2. Ten pak položíme na kus alobalu, zabalíme a dáme péct pod gril do trouby. Pečeme při 180 stupních cca 15 minut.

  3. Mezitím si uděláme zálivku. Ta nám vznikne smícháním oleje, balzamikového octa a medu.

  4. Rukolu omyjeme, rozprostřeme na talíř a pokapeme připravenou zálivkou.

  5. Jakmile je Hermelín hotový, přendáme ho doprostřed talíře. Vše nakonec posypeme rozpůlenými kuličkami hroznového vína a vlašskými ořechy.

Poznámka

Mé další recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 675 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaný Hermelín s rukolou a hroznovým vínem

Tématické fráze: peceny hermelin s rukolou grilovaný hermelín ládi hrušky grilovany hermelin rukola s hermelinem hermelín s hroznovým vínem kořeni na grilovaný hermelín hermelin grilovaný s rukilou naložený hermelín na grilovani hermelín figura grilovana rucola rukola recepty camembert rucola recept pizza se špenátem grilovaný syr