Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 186 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 28,08 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 152,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pizza II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXrJ
Moje poznámka
Domácí pizza II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXrJ
Nejnovější recepty
Pizza šneky
Přidáno před 20 minutami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 5 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 8 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 37 minutami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 38 minutami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 1 hodinou
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 4 hodinami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 5 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší domácí pizza na plech,
jak dlouho pect pizzu,
domácí pizza,
domácí šunková pizza na plech,
pizza doma,
domácí šunková pizza,
domaci pizza recept,
jak dlouho se pece pizza,
jak dlouho péct domácí pizzu,
podklad na pizzu,
domácí pizza se šunkou,
recept na pizzu,
domaci pizza doma,
jak dlouho péct pizzu na plechu,
pizza podklad,
recept na vlacnou pizzu,
jak pect doma pizzu,
recepty domácí pizza kukuřična,
potření na pizzu,
nejlepsi domaci pizza
Suroviny:
kvasnice,
sůl,
cukr krystal,
mouka hladká,
olej,
mléko,
olej olivový,
protlak rajčatový,
šunka,
salám,
sýr,
zelenina
Komentáře (5)