Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 186 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 28,08 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 152,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pizza II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXrJ
Moje poznámka
Domácí pizza II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXrJ
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 5 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 5 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší domácí pizza na plech,
jak dlouho pect pizzu,
domácí pizza,
domácí šunková pizza na plech,
pizza doma,
domácí šunková pizza,
domaci pizza recept,
jak dlouho se pece pizza,
jak dlouho péct domácí pizzu,
podklad na pizzu,
domácí pizza se šunkou,
recept na pizzu,
domaci pizza doma,
jak dlouho péct pizzu na plechu,
pizza podklad,
recept na vlacnou pizzu,
jak pect doma pizzu,
recepty domácí pizza kukuřična,
potření na pizzu,
nejlepsi domaci pizza
Suroviny:
kvasnice,
sůl,
cukr krystal,
mouka hladká,
olej,
mléko,
olej olivový,
protlak rajčatový,
šunka,
salám,
sýr,
zelenina
Komentáře (5)