Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cuketa po indicku

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

ZachariB

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cuketu nakrájíme na kostičky. Osmahneme na oleji. Krok 2: Poté přidáme KARI, podlejeme vodou a přidáme bujón. Necháme změknout dušením. Krok 3: Nastrouháme jablko a přidáme spolu s česnekem. Krok 4: Zahustíme jíškou.

Rychlé, chutné, za pár korun. Podáváme buď samotné s chlebem či bagetkou nebo s vařeným bramborem.

Zveřejněno 26. 8. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketa po indicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JzVy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cuketa po indicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JzVy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Děkuji,děkuji:-8 omluvte strohé foto bez nápadu a oblohy.... příště bude lepší :-))

Ha!! Můj talířek!:-D:yes: ZachariB, vítej na Topreceptech:-K:-K. Recept se mi líbí!!:-p

Cuketu, kari, česnek máme rádi:-p, u nás vaříme cuketu po uhersku, pro změnu vyzkoušíme i po indicku:-)):yes:

Tématické fráze:
cuketa po orientálsku, cuketa po uhersku, cuketa recepty, cuketa po arabsku, cuketa po orientálsku recept, cuketa po orientálsku - recept, recept ha zapečené bagety, jablka po indicku, cuketa na kari, cuketa kari, kure s cuketou po indicku, recepty z cukety, recept cuketa, recepty s cuketou, cuketa po orietálsku, vaříme cuketu, plněna cuketa po indicku, cuketove ha, dusena cuketa po indicku, cuketa po indicku s ryzi

Suroviny:
cuketa, česnek, olej, koření kari, bujón, jablko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu