Postup přípravy
Krok 1: Kdyby někdo chtěl na některý úplně konkrétní recept stačí napsat do komentářů.
Zveřejněno 18. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Moje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 11 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 17 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 19 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cestovní perník
Vladka321 před 1 hodinou
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 8 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 10 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 11 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 11 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 11 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 11 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 11 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 12 hodinami
Tématické fráze:
originál recept na dort pohádka,
dorty od jitky,
dorty na doma,
modrý marcipán,
dorty doma,
jak udělat modrý marcipán,
vladka dorty,
dorty od vlaďky,
dort k 50tinám,
dorty k 50tinám,
jitka dorty,
dorty jitka,
recepty na svetle dorty,
recept original marcipan 2013,
jak udělat světle modrý marcipán,
marcipánový dort zebra,
dorta k 50 tinam kniha s fotkou,
dorty od mamy jitka,
jak udelat doma fondan,
svetle dorty
Suroviny:
krém pudinkový,
marmeláda,
marcipán
Komentáře (10)
mě chtěla světle modrý dort, já jej obarvila potravinářskou modrou barvou a výsledek byl světle zelený marcipán.Moc Vám děkuji za radu,
Vás dortík je skvělý.
Množství na 1kg marcipánu:
273g cukru moučka
273g sušeného mléka
40g ztuženého pokrmového tuku
273g fondánu
70g škrobového sirupu
8ml vanilkového aroma
5ml rumového aroma
50ml vody
Vše se vyhněte v těsto.