Postup přípravy
Krok 1: Kdyby někdo chtěl na některý úplně konkrétní recept stačí napsat do komentářů.
Zveřejněno 18. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Moje poznámka
Dorty od Jitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XV6o
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 43 minutami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 1 hodinou
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí pastrami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná svatomartinská husa
Přidáno před 1 hodinou
Asijská kuřecí křídla
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 8 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 16 minutami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 45 minutami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 1 hodinou
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Esa před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 4 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 4 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 4 hodinami
Tématické fráze:
originál recept na dort pohádka,
dorty od jitky,
dorty na doma,
modrý marcipán,
dorty doma,
jak udělat modrý marcipán,
vladka dorty,
dorty od vlaďky,
dort k 50tinám,
dorty k 50tinám,
jitka dorty,
dorty jitka,
recepty na svetle dorty,
recept original marcipan 2013,
jak udělat světle modrý marcipán,
marcipánový dort zebra,
dorta k 50 tinam kniha s fotkou,
dorty od mamy jitka,
jak udelat doma fondan,
svetle dorty
Suroviny:
krém pudinkový,
marmeláda,
marcipán
Komentáře (10)
mě chtěla světle modrý dort, já jej obarvila potravinářskou modrou barvou a výsledek byl světle zelený marcipán.Moc Vám děkuji za radu,
Vás dortík je skvělý.
Množství na 1kg marcipánu:
273g cukru moučka
273g sušeného mléka
40g ztuženého pokrmového tuku
273g fondánu
70g škrobového sirupu
8ml vanilkového aroma
5ml rumového aroma
50ml vody
Vše se vyhněte v těsto.