Suroviny
Porce: 20 kousku
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 952 kJ / 2 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,47 g |
Tuky | 166,35 g |
Vláknina | 3,48 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 5,14 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 89,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Taštičky plněné nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q882
Moje poznámka
Taštičky plněné nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q882
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okurky nakladačky
Luigi před 16 minutami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 1 hodinou
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 2 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 2 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 2 hodinami
Báječný perník
Diviska87 před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 4 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 7 hodinami
Tématické fráze:
listové těsto plněné nivou,
taštičky s nivou,
plnene tasticky,
listove tasticky s nivou,
taštičky z listoveho těsta s nivou,
taštičky z listového těsta plňené nivou,
z listového těsta plněné nivou,
listové taštičky plněné nivou,
recepty z nivy,
recept s nivou,
tasticky plnene,
plněné listové těsto nivou,
plněné taštičky italský,
těsto plněné nivou,
niva recepty,
satecky s nivou,
plněné listové těsto s nivou,
tasticky s nivou z listoveho testa,
recepty s nivou,
taštičky z nivy
Suroviny:
sýr niva,
česnek,
pepř mletý,
smetana ke šlehání,
těsto listové,
mouka hladká,
žloutek
Komentáře (4)