Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 921 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,96 g |
| Tuky | 0,84 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory se smetanou - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXPL
Moje poznámka
Zapečené brambory se smetanou - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GXPL
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 minutou
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 47 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 3 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 13 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 15 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory se smetanou,
zapékané brambory vegan,
zapecene brambory vegetarianske,
brambory zapecene s tofu a smetanou,
zapečene vegetariánske brambory,
vegan brambory,
vegetariánské zapečené brambory,
zapečene brambory se špenatem vegan,
brambory vegan,
zapecene brambory recept vegetariánske,
brambory se smetanou a tofu,
zspečene brambory vegan,
veganske zapecene brambory,
zapečené žampiony,vegan,
zapečené vegan,
zapečené brambory jak okorenit,
pecene brambory vegan,
veganske zaoecene brambory,
zspecene brambory,
zapečený brambory se smetanou
Suroviny:
brambory,
cibule,
tofu marinované,
smetana sojová,
koření adžika,
sůl,
pepř
Komentáře (1)