Suroviny
Porce: podle množství broskví
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 276 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 340,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Broskve hodně zralé si omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na menší kousky, které dáme do hrnce, přidáme pár lžic vody a rozváříme. Každou chvíli pomícháme, až je vše v tekutém stavu, přidáme cukr, stále vaříme a mícháme na menší teplotu, ne na plno, aby se nám nepřichytily. Povidla jsou hotová, když nepadají ze lžíce!
Krok 2: Nalijeme do čistých sklenic tak do 3/4 a do každé sklenice přidáme 1 lžíci konzervačního prášku rozmíchaného ve 100 ml vody a dolijeme, povidla necháme vychladnout, až pak zavíčkujeme.
Zveřejněno 27. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvová povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoBr
Moje poznámka
Broskvová povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoBr
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 6 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 9 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 18 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 17 minutami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 1 hodinou
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 3 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 4 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 10 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
broskvová povidla v troubě,
jak se dělá broskvová marmeláda,
pecena broskvova povidla,
broskvová povidla pečená v troubě,
broskvova marmelada z trouby,
pečená broskvová marmeláda,
broskvova povidla bez michani,
brosková povidla,
povidla z broskví v troubě,
broskvová zavařenina,
pecena povidla z broskví,
broskev povidla recept,
broskvová pečená povidla,
tekuté povidla,
broskvová marmeláda pečená v troubě,
broskova marmeláda,
povidla,
broskvová povidla bez cukru,
povidla zbroskví,
broskvova povidla pecena v troubě bez míchání
Suroviny:
broskve,
cukr krystal,
konzervační přípravek proti kvašení,
voda
Komentáře (8)
1 PL na sklenici?
bod 2 postupu : stačilo by vhodně použít slůvko "roztok", že