Postup přípravy
Krok 1: Vychladlé pláty rozkrojíme na díly, postupně spojujeme marmeládou a krémem, střídáme světlý a tmavý.
Krok 2: Asi v jedné třetině délky vyřízneme mělké zářezy (naznačení kabiny), potřeme celé auto krémem.
Krok 3: Po ztuhnutí potáhneme marcipánem a dozdobíme.
Zveřejněno 4. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Moje poznámka
Hasické auto pro hasiče Davídka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2X0J
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 15 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 9 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 11 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 12 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 12 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 12 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 12 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
hasičské auto prodej,
hasicska auta na prodej,
dort pro hasiče foto,
hasičská auta prodej,
dort hasické auto,
prodej hasičských aut,
dort hasicske auto,
hasičské auto z marcipánu,
hasické dorty,
hasicke auto dort,
hasičské auta na prodej,
dort hasičské auto postup,
dort hasičské auto foto,
hasicke hračky,
marcipanove dorty hasicke auto,
prodej hasicskeho auta,
hasičské auto dort,
hasiči auta na prodej,
hasičské auto na prodej,
prodej hasičská auta
Suroviny:
korpus světlý,
korpus kakaový,
marmeláda rybízová,
krém vanilkový,
marcipán,
potravinářské barvivo
Komentáře (10)