Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Servírujeme na chlebu, chléb můžete pomazat buď hořčicí nebo i kečupem. Navrch dáme okurku a rajče.
Zveřejněno 20. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vaječný řízek pro začátečníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKQJ
Moje poznámka
Vaječný řízek pro začátečníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKQJ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 10 minutami
Thajské curry
Trol60 před 17 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 45 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 3 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vaječný řízek,
retro vaječný řízek recept,
vaječný řízek recept,
vaječný řízek na chleba,
recept na vajecny rizek,
vaječný řízek na chléb,
chleba s vaječným řízkem,
vaječnice recept,
vaječné řízky na chleba,
vaječný řízek na chlebu,
vaječný řízek video,
chleba s vajecny rizek,
vaječný řízek recepty,
vajíčkový řízek,
recept vaječný řízek,
vaječné řízky,
vaječný řízek. cz,
recepty vaječny řízek,
recepty pro zacatecniky,
top recepty pro začátečníky
Suroviny:
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (17)
K receptu: pokud mi zbyde vajíčko z obalování čehokoliv, vždycky ten řízek dělám a když ho dělám záměrně, tak s pořádnou zeleninovou oblohou. Jinak recept rychlý i dobrý a máš 3.bod