Obalovaný gothaj
Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Moje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 17 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 7 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 7 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 9 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 10 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 10 hodinami
Tématické fráze:
gothaj v těstíčku,
obalovaný salám,
salám v těstíčku,
impost uherské hradiště,
smažený gothaj,
těstíčko na obalování,
maso impost,
obalovaný salám v těstíčku,
impost prodejny,
godhaj v těstíčku,
impost zlín,
gothajský salám v těstíčku,
impost,
salám gothaj,
těstíčko na obalování salámu,
salám v těstíčku recept,
godhaj,
impost maso,
gothaj salám,
obalovany godhaj
Suroviny:
salám gothaj,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (29)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...