Obalovaný gothaj
Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Moje poznámka
Obalovaný gothaj
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68GQ
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 1 hodinou
Pórkový krém
Přidáno před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 7 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 13 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 28 minutami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 41 minutami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 1 hodinou
Francouzské brambory
Lucek před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 1 hodinou
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
JakubM před 2 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 3 hodinami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 3 hodinami
Tématické fráze:
gothaj v těstíčku,
obalovaný salám,
salám v těstíčku,
impost uherské hradiště,
smažený gothaj,
těstíčko na obalování,
maso impost,
obalovaný salám v těstíčku,
impost prodejny,
godhaj v těstíčku,
impost zlín,
gothajský salám v těstíčku,
impost,
salám gothaj,
těstíčko na obalování salámu,
salám v těstíčku recept,
godhaj,
impost maso,
gothaj salám,
obalovany godhaj
Suroviny:
salám gothaj,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (29)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...