

Salám v hořčičném těstíčku
Suroviny
- měkký salám (Gothaj)
- těstíčko:
- mléko
- vejce
- sůl
- hladká mouka
- hořčice
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Salám nakrájíme na kolečka asi 1 cm široká, každé rozkrojíme na půlku.
Namočíme do těstíčka a smažíme s obou stran. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Salám v hořčičném těstíčku
-
jitrnice: recept nie je odfláknutý, pretože to, čo chceš napísať, sa napísať presne nedá.
Každé vajce nemá rovnakú hmotmosť, každá múka nie je rovnako vysušená, každá horčica je inak ostrá, aj keď kúpim ten istý druh.
A co takhle namísto kňourání udělat tak, aby těstíčkem se dalo obalovat? -
a co takhle napsat kolik mlíka, mouky kolik hořčice. jako já sem teda ve vaření lajk a nevim kolik tam mám dát mlíka atd. tento recept mi přijde dost odfláknutej.
-
Ivca: To vůbec nezní špatně..Taky vyzkouším..
-
Právě dělám na dnešní oběd..
-
Ja to zkousela take s k v krenovym testicku a taky mňam...
-
Také někdy když už opravdu potřebuji nějakou rychlovku dělávám
S tou hořčicí to také zkusím
+3
-
Ano,ano
já osobně to mám taky moc ráda,ale už jsem na to úplně pozapomněla
anebo takový lančmít v těstíčku,mňam
-
Luca (neregistrovaný/á) a proč by mělo? je to podle mne jednoduchý dobrý recept, já jsem hodně často dělávala dětem. Syn neměl rád maso a tohle si s kaší dal vždycky moc rád. Jen bych ten salám dříve, než do těstíčka dala do hladké mouky. Těstíčko pak lépe drží.
-
a tělo volá pomoc
-
jednoduché a levné, určitě vyzkouším !