Pečené řízečky z gothaje

Lilith-Isa Kuchařka: Lilith-Isa

Pro začátečníky 13 názorů

Suroviny

400 g gothaje
250 g tvrdého sýra
mouka
vejce
strouhanka
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Gothaj nameleme nebo nastrouháme, přidáme nastrouhaný sýr a promícháme.

  2. Ze směsi tvoříme silnější placičky, které obalujeme v trojobalu, osmahneme na pánvi, ale jen tak, aby se zatáhla strouhanka.

  3. Pak naskládáme do pekáče, na každý řízeček dáme kousek másla a dáme zakryté péct na 200°C do trouby, dokud nezezlátnou. Podáváme s bramborami podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené řízečky z gothaje

  • Lilith-Isa Lilith-Isa(autorka receptu)

    ambrozinka: ano vozí nám ho řezník,a vyhazovat ho nebudu...:-!

    Odpovědět

  • ambrozinka ambrozinka

    U Vás ten gothaj jede v plném proudu koukám :-D

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    no prosím, i u nás se občas objeví pouze obalený a osmažený plátek gothaje (studentský řízek) ale tohle je propracovanější, takže parááááááda :yes::-D- přidám kousek nasekané pažitky:-p

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    pokud to není obden, proč ne;-):-?:yes:

    Odpovědět

  • Evitka Evitka

    To je bomba perfektní!!!!! a samozřejmě dávám +:yes:

    Odpovědět

  • elsancho elsancho

    :yes:no to je pecka...takový správně jedovaty,žádný light a zdravá strava......:yes:výýýýbornýýýý:-!

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Príma jídlo,které si i u nás občas ocitne na talíři:-p+6:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Oblíbené řízečky mé tchyně :-) Ale i já si s ní dám :-):yes:+5

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Takový oběd by mi jednou za čas vůbec nevadil:yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Jéééé, návrat strateného syna :-D:-D:-D ale nemyslím to ironicky ;-):-D

    Odpovědět

  • Pavla Pavla(neregistrovaná)

    Áááá, gothaj je zpět :-D. Ale jo, takhle upravené proč ne, to je takový "chudý příbuzný holandského řízku". Určitě to bude jedlý :yes:

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Náhodou, to by u nás asi chutnalo! ;-) Gothaj máme rádi, a někdy si ho dáváme jako tlačenku - s cibulí a octem, ale musí být ten salám nakrájenej na tenký kolečka.. Jednou za čas - dobrá mňamka, proč ne? :-p

    Odpovědět

Tématické fráze: recepty z gothaje obalený gothaj co uvařit z gothaje gothaj s cibulí gothaj recepty opečený gothaj gothaj recept jídla z gothaje holandský řízek pečený v troubě co z gothaje jídlo z gothaje oběd z gothaje obalovaný gothaj řízky z gothaje recepty s gothaje recept z gothaje gothaj s cibulí a octem gothaj studentský řízek co uvarit s gothaje

Zapomněl/a jsem heslo