Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpmr
Moje poznámka
Mleté maso v kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpmr
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 3 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 40 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
recepty z mletého masa,
mlete maso,
mleté maso jinak,
mleté maso v šunce,
co k obědu z mletého masa,
recept z mletého masa,
mlete maso recept,
recepty s mletým masem,
recept mleté maso,
recepty mleté maso,
mlete maso zabalene v sunce,
mleté maso zabalené ve slanině,
mlete maso zabalene v anglicke,
co udělat z mletého masa,
neco dobrého k obedu,
co o vikendu k obedu,
co z mleteho masa k obedu,
recepty z mleteho massa,
mleté maso k obědu
Suroviny:
maso vepřové mleté,
sůl,
pepř,
česnek,
koření na mleté maso,
slanina anglická,
šlehačka,
sýr strouhaný,
brambory
Komentáře (16)
K té míchané mleté - tam je převážně bok a tučné odřezky + hovězí, takže výsledné jídlo bývá pak velmi mastné a ne vždy, nás to mile potěší