Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný ananas

Grilovaný ananas v kokosové marinádě je osvěžující exotickou pochoutkou, která rozzáří každé letní grilování. Kousky ananasu se nejprve marinují v kokosovém mléce s cukrem, pak se pečou na grilu a potírají voňavou marinádou.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nonya

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby marinování

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 632 kJ /
390 kcal
Bílkoviny10,20 g
Tuky4,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy77,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ananas osupene a po dlzke ho rozkrojime na 4 a potom este na polky, budeme mat 8 kuskov, a vykrojime tvrdy stred - hlub. Krok 2: Do misky si dame kokosove mlieko a rozmiesame par lyzic cukru, vlozime ananas a nechame marinovat 1 hodinu - otacame. Krok 3: Do vody si namocime spizy. Krok 4: Ananasove kusky nastrcime na spizy a dame grilovat, otacame a potierame kokosovym mliekom.

TIP: Ananasové květy na zdobení dezertů

Zveřejněno 1. 9. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný ananas

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jVjB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilovaný ananas

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jVjB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Grilovaný ananas je prostě skvělý, kokosová marináda dodá ještě další exotickou chuť. Doma podáváme ještě s vychlazeným mascarpone s kapičkou kvalitního rumu a špetkou skořice.

Grilovany ananas je uzasny. Pouze delam tak , ze krajim na kolecka a pouzivam hnedy cukr. Jinak postup je naprosto stejny. Bod posilam automaticky, protoze recept je vazne vyborny. Perfektne se hodi ke grilovanemu masu...;-)

Zajímavý a lákavý recept, určitě vyzkouším:yes::yes:+

zizala:
U nás podávám jako předkrm příčné řezy, které po vykrojení "košťálu" plním před grilováním fáší z hověziny:-)) Je to také:yes:

.... super fotka ananasového pole :-O:-O:-O

:-D Dnes som sa po ceste zo stavby zastavil pri ceste a odfotil pole...:yes: len mi prislo take smiesne ze keby tu boli nasi farebny spoluobcania tak by tu asi ani jeden ananas nerastol :-8

Čerstvý ananas jsem ještě negrilovala:-8
S tím kokosovým mlékem to vypadá hodně zajímavě a recept se mi moc líbí:-K:yes::-p

Ananas griluju, moc nám chutná:-p Takhle marinovaný v kokosovém mléce vyzkouším :yes:

Tématické fráze:
grilovaný ananas, grilovaný ananas pohlreich, grilovany ananas recept, čerstvý ananas recepty, ananas recepty, recepty z cerstveho ananasu, recept na grilovany ananas, recept grilovaný ananas, flambovaný ananas, recept ananas, ananas recept, recepty grilovaný ananas, recepty ananas, grilovaný ananas s kokosovym mlekem, grylovany ananas, ananas grilovany, flambovaný ananas pohlreich, grilovanej ananas, grilovanyy ananas, recept čerstvý ananas

Suroviny:
ananas, mléko kokosové, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu