Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,12 g |
| Tuky | 71,50 g |
| Vláknina | 8,33 g |
| Cholesterol | 469 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,67 g |
| Sacharidy | 88,34 g |
Postup přípravy
Pečeme v troubě do zlatova asi 30 minut.
Zveřejněno 4. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVzk
Moje poznámka
Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVzk
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 1 hodinou
Likérové špičky
Sahula před 3 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 3 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 3 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 5 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 5 hodinami
Tématické fráze:
candát filet recept,
candát v jofurtu,
recept na filet z candata,
filet z candata,
filet z candáta recept,
filet candat,
candát v jogurtu,
candát recept lidl,
candát filet,
ryba v sezamu,
candát jogurt,
cena candata,
pečene filety,
candát recepty,
peceny candat v jogurtu,
candát recept,
filety recepty,
cena za kilo candata,
pečeny filet recept,
candát v jogurt
Suroviny:
candát,
jogurt bílý,
koření kari,
citron,
parmazán,
semínka sezamová,
strouhanka,
máslo,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (7)
Jinak - díky za pochvaly!