Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 064 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,85 g |
Tuky | 85,68 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 6,39 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 204,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpracujeme hladké těsto a necháme vykynout. Na velký plech dáme pečící papír a na něm vyválíme tenkou placku s vyvýšenými okraji.
Krok 2: Potřeme sekanými rajčaty a střídavě poklademe nakrájenými tvarůžky, Nivou a Mozzarellou. Podle chuti okořeníme a ve vyhřáté troubě zprudka upečeme.
Zveřejněno 31. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Moje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Nejnovější recepty
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková buchta
ctomala před 5 minutami
Švestková povidla
ctomala před 6 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 2 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 4 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
recept na jendu placku na pizza,
sekaná s příchutí pizza,
pecici papir s prichuti
Suroviny:
mouka hladká,
sádlo,
droždí,
sůl,
voda,
kvásek,
rajče sekané,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr niva,
sýr mozzarella,
koření
Komentáře (4)
P.F.2015