Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 064 kJ / 2 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,85 g |
Tuky | 85,68 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 239 mg |
Sodík | 6,39 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 204,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpracujeme hladké těsto a necháme vykynout. Na velký plech dáme pečící papír a na něm vyválíme tenkou placku s vyvýšenými okraji.
Krok 2: Potřeme sekanými rajčaty a střídavě poklademe nakrájenými tvarůžky, Nivou a Mozzarellou. Podle chuti okořeníme a ve vyhřáté troubě zprudka upečeme.
Zveřejněno 31. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Moje poznámka
Pizza s loštickou příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nozp
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 9 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno 20. 10. 2025 05:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 25 minutami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 5 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 9 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 10 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 15 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 15 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
recept na jendu placku na pizza,
sekaná s příchutí pizza,
pecici papir s prichuti
Suroviny:
mouka hladká,
sádlo,
droždí,
sůl,
voda,
kvásek,
rajče sekané,
sýr tvarůžky kulaté,
sýr niva,
sýr mozzarella,
koření
Komentáře (4)
P.F.2015