Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika pečená s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvNQ
Moje poznámka
Štika pečená s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvNQ
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 5 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky
Kajkajak před 1 minutou
Mléčná polévka
Kajkajak před 8 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 51 minutami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 1 hodinou
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 1 hodinou
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečená štika,
pečená štika nejlepší recept,
stika recept,
pečená štika na másle,
recept pečená štika,
recept na pečenou štiku,
nejlepší recept na štiku,
pecena stika recept,
úprava štiky,
nejlepší recepty na štiku,
pečená štika recepty,
jak upravit stiku,
štíka recepty,
štika pečená,
recept na štiku top recepty,
recepty ze štiky,
recept štika,
recept na štiku,
recepty pečená štika,
mořská štika hejk recepty
Suroviny:
štika,
sůl,
kmín celý,
petrželka hladkolistá,
šalvěj čerstvá,
saturejka,
tymián čerstvý,
víno bílé,
máslo
Komentáře (24)
Děkuju všem za milé komentáře
To je tu úplne samozrejmé.
Některé baby jsou všechny stejné
My se s paní casinovou doplňujeme... Jí ještě, zaplať pámbů, nedošlo oč se ochuzuje, když ty vypečené rybí kožuchy lifruje na můj talíř