Postup přípravy
Krok 1: Meloun rozpůlíme, vydlabeme, spodní půlkou protáhneme špejle - rošt, připevníme nohy z nějakých dřívek (nosnost záleží na velikosti melounu).
Krok 2: Špízy připravíme z kousků ovoce (drobné bobule, dílky citrusů).
Krok 3: Kousky ovoce vložíme také do spodní poloviny melounu, můžeme pokrýt kousky čokolády (imitující uhlí), poklop připevníme špejlemi.
Zveřejněno 16. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Moje poznámka
Melounový gril
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DA2K
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 9 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 4 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 5 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 6 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 7 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
meloun špízy,
tncz meloun,
uzasne recepty na gril,
melounovy angrešt,
co na gril recepty,
meloun cantaloupe recept,
recepty na gril,
vodní gril recepty,
meloun recepty nápady,
meloun jako gril,
vodní gril recept,
napoj z melounu cantaloupe,
recept gril,
google malé melounky,
melounový koktejl hruška,
recepty z melounu,
tncz nova-koktejl z melounu,
tncz nova 16.7. 2015
Suroviny:
meloun,
špejle,
jahody,
angrešt,
pomeranče
Komentáře (12)