Karamelový likér "Baileys"
Karamelový likér ve stylu Baileys, je sladký a sametově jemný nápoj, který si zamilujete na první ochutnání. Spojení smetany, mléka a alkoholu vytváří dokonale lahodný nápoj, který je skvělý pro zimní večery nebo slavnostní příležitosti.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 6,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 32,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karamelový likér "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
Moje poznámka
Karamelový likér "Baileys"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GoVK
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 4 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 5 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 5 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 6 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 6 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 7 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 8 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 9 hodinami
Tématické fráze:
likér z karamelového salka,
domácí baileys z karamelového salka,
karamelový likér,
likér vánoční z karamelového salka,
baylis z karameloveho salka,
karamel v plechovce,
karamelové baylies,
karamelove salko baileys,
vánoční likér z karamelového mléka,
karamelové salko likér,
karamelovy likér ze salka bez vaření,
karamelový likér ze salka,
vánoční liker že salka,
baileys likér,
likér z karamelové salko,
karamelovy li,
baylies salko,
vaření salka na karamel,
baylis z karameloveho salka s pudinkem,
vaření salka v plechovce
Suroviny:
salko,
mléko,
mléko,
pudink vanilkový,
rum
Komentáře (5)
Ze je to blbost muže říct jen někdo kdo si s tim nedal práci. Jistě ze si můžeme karamelove Salko koupit. Ale není to karamel v čisté formě. Tedy chuťové karamel jen 30%. Vaření Salka nedá žádnou práci al výsledek stojí za to!
2h na hodně tekutý karamel (180C) do likérů
4h na hustý karamel na pečení (je li moc hustý dejte ohřát do mikrovlnky 1m)
Nechte plechovky vychladnout (venku tak 3h) před otevřením jinak riskujete ošklivé popáleniny. Nejlépe udělejte karamel den dopředu a nechte přes noc odpočinout.
Navíc bych přidal čokoládu a potravinářský líh,místo rumu.Možná trošku tresti.Na dochucení.A puding zásadně mandlový!!!