Lívance bez cukru a pšeničné mouky s ovocnou merendou
Suroviny
Porce: 10-12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 347 kJ / 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,90 g |
Tuky | 25,06 g |
Vláknina | 12,77 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 95,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lívance bez cukru a pšeničné mouky s ovocnou merendou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKVz
Moje poznámka
Lívance bez cukru a pšeničné mouky s ovocnou merendou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VKVz
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 5 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 5 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 20 minutami
Cikánské cukroví
Annnn před 47 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 52 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 55 minutami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 1 hodinou
Bílá zelňačka
Sahula před 1 hodinou
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 2 hodinami
Tématické fráze:
lívance bez cukru,
teplé ovoce na lívance,
jídla bez mouky a bez cukru,
livance bez mouky a cukru,
recept livance bez cukru,
livance bez vuktu,
lívance s merindou,
jablecna merenda,
recepty bez pšeničné mouky,
zdrave dietni livance s tvarohem bez mouky
Suroviny:
jogurt bílý,
vločky ovesné,
semínka lněná,
banán,
sůl,
vejce,
soda jedlá,
vločky ovesné celé,
mouka pohanková,
jahody,
tvaroh ve vaničce,
sirup datlový,
ovoce,
ořechy
Komentáře (4)