Jednoduchý sulc
Neméně oblíbenou zabíjačkovou pochoutku je sulc. Huspenina se zeleninou a plátky natvrdo uvařeného vajíčka má jemně slanou chuť a je plná zdraví prospěšného kolagenu. Nejlépe si ho vychutnáte vychlazený, pokapaný octem s krájícem chleba.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 442 kJ / 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| Tuky | 7,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 4,90 g |
| Sůl | 12,21 g |
| Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý sulc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmzp
Moje poznámka
Jednoduchý sulc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmzp
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty sulc huspenina,
recept na sulc,
sulc recept,
priprava sulce,
huspenina recept,
domácí sulc v papináku,
koření do sulcu,
sulc priprava,
recepty na sulc,
video recepty jednoduchy sulc,
sulc v papiňáku,
jednoduchý sulc,
domácí vepřový sulc,
priprava sulcu,
recrpt na sulc,
recept sulc-video,
recepty-sulc,
varime šulc,
sulc jídlo,
sulc dáme jídlo
Suroviny:
koleno vepřové,
nožička vepřová,
bonduelle duo,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
vejce
Komentáře (10)
Jen se chci zeptat, 2 hodiny v "papiňáku" jako opravdu? Zdá se to hodně, ale každý má svůj postup.