Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 402 kJ / 2 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,56 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 320,93 g |
Postup přípravy
Mouku podle potřeby průběžně dosypáváme, aby vznikla hmota, z níž čajovou lžičkou odebíráme těsto a tvoříme z něj válečky. Krok 2: Ty obalíme ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Podáváme teplé i studené jako přílohu nebo samotné, jen tak na chuť.
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Moje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 22 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 7 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 8 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 9 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 10 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 11 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 11 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 12 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 12 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmezánem,
bramborové smaženky,
bramborova kase s parmazanem
Suroviny:
kaše bramborová,
parmazán,
sušená bazalka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)