Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 402 kJ / 2 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,56 g |
Tuky | 38,80 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 320,93 g |
Postup přípravy
Mouku podle potřeby průběžně dosypáváme, aby vznikla hmota, z níž čajovou lžičkou odebíráme těsto a tvoříme z něj válečky. Krok 2: Ty obalíme ve strouhance a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
Podáváme teplé i studené jako přílohu nebo samotné, jen tak na chuť.
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Moje poznámka
Bramborové smaženky s parmezánem a petrželkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3mQQ
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 2 hodinami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezový cheesecake
Jana2017 před 32 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 4 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 4 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 5 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 7 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 8 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 8 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmezánem,
bramborové smaženky,
bramborova kase s parmazanem
Suroviny:
kaše bramborová,
parmazán,
sušená bazalka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)