Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 927 kJ /
1 178 kcal
Bílkoviny120,55 g
Tuky31,25 g
Vláknina50,52 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,90 g
Sacharidy48,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, pridáme na rezance narezané mäso a restujeme, kým sa nezatiahne. Krok 2: Zasypeme paprikou, osolíme, podlejeme vínom a vývarom, vložíme vetvičky tymiánu a prelisovaný cesnak a zakryté pomaly dusíme domäkka. Krok 3: Keď je mäso mäkké, vložíme na tenšie kúsky nakrájaný stopkový zeler a necháme 3 min povariť. Viac nie, zelerové stopky musia ostať chrumkavé. Krok 4: Podávame s ryžou, kuskusom alebo drobnejšími cestovinami.

Zveřejněno 6. 2. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6r0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v6r0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečené jehneci s rapikarym celerem, jehněčí recepty, jehněčí nudličky

Suroviny:
maso jehněčí, celer, pórek, česnek, víno bílé, vývar, tymián, paprika sušená sladká, olej, sůl

Přidat fotografie receptu