Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vytvoříme pásky, které pokládáme na zvlněný bagetový plech.
Krok 2: Potřeme žloutkem, posypeme solí a kmínem a upečeme
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Moje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 28 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 23 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 42 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba recepty,
bagetový plech,
plech na domaci bagety vlnite
Suroviny:
bageta
Komentáře (28)
Taky jsem neměla všechny "žížaly" stejně tenké
plech nepotieraš pred pečením ničím? Dík.