Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 809 kJ / 8 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,70 g |
Tuky | 60,63 g |
Vláknina | 226,50 g |
Cholesterol | 145 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 1 546,79 g |
Postup přípravy
Vývaru přilijeme podle toho, jak chceme mít polévku hustou, záleží i na hustotě smetany. Dozdobit můžeme snítkou kopru nebo jemnými proužky pórku.
Zveřejněno 10. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborovo-pórková polévka s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqQp
Moje poznámka
Bramborovo-pórková polévka s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqQp
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 22 minutami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 20 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Tématické fráze:
porková polévka s koprem,
bramborovy krem s koprem,
polévka bramborový krém s koprem,
porkova polivka s koprem,
pórková polévka s bramborem
Suroviny:
máslo,
pórek,
brambory,
vývar masový,
fazole ve slaném nálevu,
kopr,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (2)