Kalvados (pálenka z jablek) se skořicí
Kupovaný Calvados se vyrábí z hotového jablečného vína, které zrálo v dřevěném sudu. Historie výroby jablečného vína a následné pálenky z něj, sahá až ke starým Keltům. Nejlépe se pije jako aperitiv s ledem.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kalvados (pálenka z jablek) se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3grQ
Moje poznámka
Kalvados (pálenka z jablek) se skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3grQ
Nejnovější recepty
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 14 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 14 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 15 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 3 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 8 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 10 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Ruzicka1 před 10 hodinami
Celerový salát
Gabi1 před 11 hodinami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 11 hodinami
Švédský rybí salát
prokesova před 14 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí kalvados,
recept na calvados,
calvados z jablek,
calvados recept,
jak udělat calvados,
jak udělat kalvados,
domaci calvados,
příprava kalvadosu,
jablka na calvados,
domaci palenka z jablek,
ořechová pálenka,
jablka na kalvados,
jak se dělá calvados,
příprava kalvados,
jablka palenka,
jak se pije calvados,
plenka z jablek,
jablečná pálenka,
jablečná pálenka recept,
recept calvados
Suroviny:
calvados,
skořice celá
Komentáře (1)