Moruše ve vlastní šťávě
Moruše obsahují spousta vitamínů a minerálů. Pokud máte bohatou úrodu, zkuste je jednoduše zavařit. Takto zavařené jsou opravdu výtečné, budou chutnat na lívancích, pudinku, ovesné kaši nebo v náplni moučníku. Klidně i jen tak, když člověka honí mlsná!
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Moje poznámka
Moruše ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yGY6
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 27 minutami
Cuketové halušky
janatka před 30 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 36 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 41 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 45 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
moruše recepty,
recept na moruši,
moruše recept,
zavařené moruše,
moruse-recepty,
recepty z moruše,
moruše,
recepty z morusi,
omniovka,
moruše - co s nimi,
recept s moruše,
omniovky,
moru?e zava
Suroviny:
moruše,
cukr krystal
Komentáře (9)
Zavařené jsou výborné, chuť mě velice mile překvapila. Ty bílé jsou maličko méně výrazné chuti, ale asi bych je zavařila také tak.