

Mangoldový salát
Suroviny 1 porce
- 3 listy mangoldu
- 100 g bílého tofu
- 1 lžíce sekané petrželky
- 1/2 cibule
- 4 ředkvičky
- Zálivka:
- 125 ml zakysané smetany
- šťáva z 1/2 citrónu
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- 1/2 lžičky moučkového cukru
Postup přípravy receptu
Mangold narežeme na pásiky, cibuľu nadrobno, tofu na malé kocôčky a nasekáme vňať. Všetko premiešame.
Zmiešame prísady na zálievku a vmiešame ju do šalátu. Šalát ozdobíme na tenké kolieska narezanou redkvičkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Mangoldový salát
-
Mangold je skvělá a velmi chutná záležitost. Škoda, že ho zná tak málo lidí
-
Dievčatá ďakujem
-
to bude dobré
-
Terezko hezká fotka, salátek určitě výborný, jen ho zkusím udělat z baby špenátu, mangold jsem nesehnala, ale pidi špenát mám doma. Ukládám a dávám bodíka
-
salátek jak malovaný,uložemo
-
Dohromady to musí báječně ladit
- a proto +4
-
Pškný mangold je v Kaufu, takže koupím a udělám.
-
Pekné, ukladám si.
Zajtra sa na nejaký šalát z mangoldu chystám, treba ho likvidovať.