 
		
Suroviny
Porce: 4 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 820 kJ / 913 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 64,80 g | 
| Tuky | 67,76 g | 
| Vláknina | 2,94 g | 
| Cholesterol | 927 mg | 
| Sodík | 1,80 g | 
| Sůl | 4,38 g | 
| Sacharidy | 10,65 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Ocisteny patizon bez jadierok nakrajame na tenke podkovicky a mierne zasypeme vegetou.
	Krok 2: Struhany emental a cesnak vymiesame s 1 vajickom.
	Krok 3: Touto zmesou vzdy potrieme jednu stranu podkovicku a spojime s druhym platkom.
	Krok 4: Takto zlepene podkovicky obalime v trojobale a vyprazame na oleji, odkryte.
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Moje poznámka
					 
				
Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrLW
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 5 minutami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 20 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 10 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 11 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 11 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 11 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 12 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 12 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							patizonové recepty, 
						
						
							patizon recepty, 
						
						
							recepty s patizonem, 
						
						
							kuchařská pohotovost recepty, 
						
						
							plněný patizon recept, 
						
						
							www kuchařská pohotovost.cz, 
						
						
							patizonove rizky, 
						
						
							kucharska pohotovost.cz, 
						
						
							recept patizon, 
						
						
							zapečený patizon se sýrem, 
						
						
							jak vypadá patizon, 
						
						
							patizony recepty, 
						
						
							jak připravit patizon, 
						
						
							jak uvařit patizon, 
						
						
							plněný lilek sýrovou směsí zapečený, 
						
						
							plněný patizon, 
						
						
							co s patizonem, 
						
						
							patizon jak vařit, 
						
						
							patizonová polévka, 
						
						
							jak spracovat p patizonu
						
					
						Suroviny:
						
							patizon, 
						
						
							vegeta, 
						
						
							sýr ementál, 
						
						
							vejce, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (22)
Pokud nevadí, přidávám foto.
btw ... patizony jsem viděla dnes v Kauflandu a v neděli v tescu měli dokonce 3 druhy - bílé klasické a ještě zelené a oranžové.