Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 305 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 3,81 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 43 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 0,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4lz
Moje poznámka
Boloňské špagety - pro nejmenší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4lz
Nejnovější recepty
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 2 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 4 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 5 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka Palivec
ricci před 14 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Cinderka před 17 minutami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Romecka7 před 1 hodinou
Šlehačková buchta
hliboka před 1 hodinou
Dýňová polévka se smetanou
Shiki před 1 hodinou
Vynikající langoše
Magdalena.Dobromila před 2 hodinami
Guláš z divočáka s hrnkovými knedlíky
Zabakcb před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Jitinka před 2 hodinami
Květákové karbanátky s anglickou slaninou a sýrem
Ivcatkoo před 4 hodinami
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 4 hodinami
Tématické fráze:
pórek na špagety,
od kdy může dítě rajský protlak,
recepty pro nejmenší,
boloňské špagety bez rajského z protlaku,
boloňské špagety s králičího masa,
boloňské špagety pro děti,
prikrm bolonske spagety,
prikrm bolonske spagety recept,
od kdy muze dite porek,
recept pro dítě na boloňské špagety,
boloňské špagety příkrm recept
Suroviny:
maso hovězí mleté,
ghee,
pórek,
protlak rajčatový,
sůl,
bazalka čerstvá,
těstoviny špagety
Komentáře (3)
Ale priznam se, ze bez vina celeru, mrkve a cibule/porku to z meho pohledu neni bolonska omacka :)