Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 522 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,38 g |
Tuky | 2,11 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená růžičková kapusta s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1A5Z
Moje poznámka
Dušená růžičková kapusta s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1A5Z
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 9 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 21 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 3 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 4 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 7 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 9 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 10 hodinami
Tématické fráze:
příprava růžičkové kapusty,
recepty na kapustičky,
recept na dušenou růžičkovou kapustu,
dušene kapusticky,
recept na kapustičky,
růžičková kapusta recepty tejaja,
kapustičky recept,
recepty z růžičkové kapusty,
růžičkové kapustičky recepty,
dušená kapusta recept,
růžičková kapusta s jablkem,
růžičková kapusta příprava,
recept na na pripravu ruzickove kapusty,
kapusta s jablky,
recept kapusticky,
růžičková kapusta recepty,
dušená kapusta recepty,
ruzickova kapusta s jablky
Suroviny:
kapusta růžičková,
jablko,
cibule,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (2)