Dušená růžičková kapusta s jablky

tejaja Kuchařka: tejaja

Přílohy 1 názor

Suroviny

300 g růžičkové kapusty
2 velká jablka
1 cibule
olej
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu.

  2. Pridáme ružičkový kel rozrezaný na polovice, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a 10 min zakryté dusíme.

  3. Pridáme nahrubo nastrúhané jablká, ak treba dosolíme, dokoreníme, podlejeme troškou vody (len aby nebola zmes suchá) a opäť 10 min dusíme.

  4. Podávame s plátkami pečeného alebo údeného mäsa.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 36 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušená růžičková kapusta s jablky

Tématické fráze: recepty z růžičkové kapusty dušene kapusticky ruzickova kapusta s jablky růžičkové kapustičky recepty

Zapomněl/a jsem heslo