Postup přípravy
Krok 1: Chléb rozkrájíme na mřížku, ale ne úplně dokrojit, jen tak do 3/4, jinak by se rozpadl.
Krok 2: A do těch škvírek pěkné nacpeme uzeniny, sýry, atd... Já dávám třeba - šunku, anglickou slaninu, suchý salám , klobásu, sušenou šunku, rajčata, papriku, cibuli, pórek, eidam, cheddar, nivu, hermelín... Pokaždé něco jiného.
Krok 3: Hotový chléb dáme na plech, potřeme máslem nebo mlékem, stačí i voda. Přikryjeme alobalem a pečeme na střední teplotu tak 20 minut, potom odkryjeme a pečeme do křupava.
Zveřejněno 28. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený bochníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yg1n
Moje poznámka
Zapečený bochníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yg1n
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 4 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečený bochnik chleba,
bochník chleba zapečený se sýrem,
bochnicek recepty,
cuketovi bochnik se sunkou a syrem,
klobás zapečený v chleba,
recept na jeden bochník,
bochnicek recept,
bochnik chleba se sýrem slaninou cibulí,
zapečený bochník chleba,
cuketové bochníček,
zapečený chleba s anglickou
Suroviny:
slanina anglická,
sýr,
Komentáře (1)