Zapečený bochníček

KEliska Kuchařka: KEliska

Doba přípravy: 30 minut Podle velikosti chleba Ostatní 0 názorů

Suroviny

jeden bochník chleba, velikost záleží na vás
anglická slanina
sýry dle vaší chuti
- prostě co dům dá
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Chléb rozkrájíme na mřížku, ale ne úplně dokrojit, jen tak do 3/4, jinak by se rozpadl.

  2. A do těch škvírek pěkné nacpeme uzeniny, sýry, atd... Já dávám třeba - šunku, anglickou slaninu, suchý salám , klobásu, sušenou šunku, rajčata, papriku, cibuli, pórek, eidam, cheddar, nivu, hermelín... Pokaždé něco jiného.

  3. Hotový chléb dáme na plech, potřeme máslem nebo mlékem, stačí i voda. Přikryjeme alobalem a pečeme na střední teplotu tak 20 minut, potom odkryjeme a pečeme do křupava.

Poznámka

Děláme si s mužem na večer k televizi. Dáme chléb mezi sebe a utrháváme si - ňamka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečený bochníček

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bochník chleba zapečený se sýrem cuketovi bochnik se sunkou a syrem klobás zapečený v chleba bochnik chleba se sýrem slaninou cibulí zapečený bochník chleba cuketové bochníček zapečený chleba s anglickou zapečený bochnik chleba

Zapomněl/a jsem heslo