

Zapečený bochníček
Suroviny Podle velikosti chleba
- jeden bochník chleba, velikost záleží na vás
- anglická slanina
- sýry dle vaší chuti
- - prostě co dům dá
Postup přípravy receptu
Chléb rozkrájíme na mřížku, ale ne úplně dokrojit, jen tak do 3/4, jinak by se rozpadl.
A do těch škvírek pěkné nacpeme uzeniny, sýry, atd... Já dávám třeba - šunku, anglickou slaninu, suchý salám , klobásu, sušenou šunku, rajčata, papriku, cibuli, pórek, eidam, cheddar, nivu, hermelín... Pokaždé něco jiného.
Hotový chléb dáme na plech, potřeme máslem nebo mlékem, stačí i voda. Přikryjeme alobalem a pečeme na střední teplotu tak 20 minut, potom odkryjeme a pečeme do křupava.
Poznámka od kuchařky
Děláme si s mužem na večer k televizi. Dáme chléb mezi sebe a utrháváme si - ňamka.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Zapečený bochníček
K receptu nejsou žádné komentáře.