Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 042 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,86 g |
Tuky | 36,54 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 109,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2011 08:59
Kelisko,promin,že to píšu pod recept,ale ta fotka od KadlikaKadliku,neuraž se prosím na mě,ale ty si fakt dobrej cvok
14. 4. 2011 06:19
Také dělám a ještě do toho zamíchám i brambory. Nasáknou chuť masa, cibule a koření. Pravé ražniči na špejli už jen v létě grilujeme na grilu venku.
14. 4. 2011 05:53
tak přidávám foto mé varianty ražniči, jak jsem nestíhal a těma špejlama to "okořenil"....
13. 4. 2011 21:16
Spejle nespejle, mame radi, +9 .
13. 4. 2011 20:25
13. 4. 2011 19:03
Kadlik: ty jsi zkrátka originál ve všech směrech
13. 4. 2011 18:57
rebeka: já byl naštvaný na mladou, že mi nechce pomoct a jenom blbě kendá... Ale pak jsme se tomu smáli oba!
13. 4. 2011 18:41
Kadlik: to jako faktnahoru špejle a jak chutnaly
13. 4. 2011 18:41
Také mám ráda verzi bez špejličkyv jednom pekáčkuPříjde mi,že se ty všechny chutě líp propojí,když je to tak hezky promíchanéZa príma receptík další+
13. 4. 2011 17:35
já nedávno dělal ražniči, začal to napichovat na špejle, měl jsem zpoždění, mladá měla někam jet, furt mě funěla na záda, ať pohnu... Tak jsem se naštval, nasypal všechny ingredience na plech, nahoru nasypal ty špejle a tak dal péct... jestli si vzpomenu, zítra dám fotku.. Mladá z toho byla docela v šoku...
13. 4. 2011 17:32
Dělám už pár let takhle ražničíNeměla jsem jednou špejle,tak jsem to zkusila tak,hlavně hodně cibule!Na špejle už nenavlékám,je to rychlejší.
13. 4. 2011 16:55
Hezké brambory
13. 4. 2011 16:11
Dělala jsem s vepřovými játry v neděli jako "Špízovou směs"
13. 4. 2011 15:32
magdalenka:no a chýbá tam medveď...
13. 4. 2011 15:32
Magdi, souhlasím - když vidím ražniči - očekávám špejle, jehly, klacek na kterém ty ingredience jsou , tohle je pečená směs - není špatná to ne, jde jen o ten název a v tomhle případě je ten název opravdu jednoznačný
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Maková náplň nastavená
Přidáno před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 35 minutami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 36 minutami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 53 minutami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 53 minutami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 3 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 3 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 5 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 6 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 7 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: ražniči na grilu ražniči z vepřové kýty prave raznici ražniči vepřové ražniči ražničí na gril ražničí z jater bramborové ražničí vepřove ražniči na grilu ražniči pečené s bramborama drůbeží ražniči ražničí na špejli koření na ražniči ražničí v troubě vepřová játra pečená v troubě ražniči z vepřových jater ražničí recept raznici na plech ražniči s jatrou recept vepřové ražničí s játrou
Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, špek, cibule, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, sůl, pepř, olej, brambory, sůl, koření grilovací, olej
Vepřové ražniči s játry a pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMDw
18 názorů