Postup přípravy
Krok 1: Brambory neloupeme. Necháme ve slupce a nakrájíme na menší kousky. Kostičky nebo plátky, to je jedno. A dáme péct.
Krok 2: Když už začínají být trošku opečené, polijeme je olejem, ve kterém jsme rozmíchali česnek a sůl.
Krok 3: Když vypadají křupavě, vyndáme a zdlábneme s mlékem.
Zveřejněno 25. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Myši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z3Z
Moje poznámka
Myši
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Z3Z
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 4 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 9 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 15 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 39 minutami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 3 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 4 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Boloňské špagety
TondaJ před 4 hodinami
Muffinkové bábovičky
trejbaljaroslav7 před 4 hodinami
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 5 hodinami
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Katkamotloch@gmail.com před 6 hodinami
Tématické fráze:
mysi recept,
bramborové myši,
brambory myši,
myši jídlo,
recept na myši,
mysi z brambor,
bramborymysi,
pečené myši z brambor,
recept myši,
recept z brambor myši,
myší brambory recepty,
myši polité mlékem,
myší brambory,
bramborové myš,
brambory na myši,
myši z brambory,
misi z brambor,
myši s mlekem,
mysi bramborové,
brambory myši recept
Suroviny:
brambory,
česnek,
olej,
sůl,
mléko
Komentáře (1)