Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí frittata

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 881 kJ /
449 kcal
Bílkoviny20,52 g
Tuky11,79 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy60,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky. Krok 2: Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí. Krok 3: Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs. Krok 4: Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou. Krok 5: Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 15. 5. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí frittata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/go9k

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Králičí frittata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/go9k

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
v jake vode uvarit kralici stehna

Suroviny:
králík, brambory, mrkev, hrášek, sůl, vejce, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu