Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Davídkův candát na tymiánu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie414 kJ /
99 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky11,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Candáta nakrájíme na porce, kůži po 1 cm rozřízneme asi 2 cm od jednoho konce k druhému, aby se nezkroutil. Porce nasolíme, potřeme tymiánem a necháme odležet. Krok 2: Strouhanku smícháme s moukou a porce obalíme. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a candáta osmažíme do zlatova. Smažíme asi 10 -15 minut. Hotovou rybu hned podáváme.

Zveřejněno 22. 6. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkův candát na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jryB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkův candát na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jryB

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

KatkaCechova: Moc děkuji, udělala jste mi velkou radost.:-K:-K:-K:-K

Dobrý den. V Bille mají v akci Candáta a tak jsem narazila na tenhle recept. Chutnalo nám moc!
Díky :yes:

Tématické fráze:
candát recept, candát recepty, recept candát, recept na candáta, recepty z candáta, recepty na candat, recepty s candáta, recepty candat, recept candát na tymiánu

Suroviny:
candát, tymián, sůl, mouka hladká, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu