Moje poznámka
Dort - "Danečkův brouk"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko05
Moje poznámka
Dort - "Danečkův brouk"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ko05
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 22 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 19 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 24 minutami
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 1 hodinou
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 2 hodinami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 2 hodinami
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 3 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 4 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 4 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 9 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 10 hodinami
Tématické fráze:
dort autíčko brouk,
brouci z marcipánu,
dorty pro amatéry,
brouci recepty,
dort pro amatéry,
dort s broukem,
dort,
dorty brouci,
dort brouci,
brouk z marcipánu,
tvarování dortu,
dort fotopostup,
dort autíčko marcipánový brouk fotopostup,
potahujeme dorty,
dort auticko fotopostup,
recepty pro amatéry,
protahovaci hmota na dort,
krém pod protahovací hmotu,
marcipánové autíčko na dort,
brouci recept
Suroviny:
Komentáře (19)
- Pod marcipán v ŽÁDNÉM případě NEPATŘÍ krém s vysokým obsahem vody (šlehačkový, tvarohový nebo ze zakysané smetany). Marcipán se na něm začne roztékat.
- Krém je nejlepší máslový = nastavovaný kaší nebo pudinkem, ale pozor = pudink, se musí udělat z vody.
- Pokud je z mléka stává se ,že marcipán teče.
- Dort před potažením nepotíráme velkou vrstvou krému, ale jen abychom zadělali nerovnosti a dáme ztuhnout do lednice. Teprve potom potahujeme.
- Korpus pomazaný krémem nechte v lednici tak dlouho než krém ztuhne.
- Lépe se potom potahuje, protahovací hmota po něm neklouže.
krásný dortík a jistě se Daníkovi líbil